Over mij

Wie ben ik

Ik ben Erik van der Hulst, 40 jaar en ik woon in Voorschoten.


Afgelopen 25 jaar heb ik in veel verschillende restaurants en hotels gewerkt. Ik heb ervaring in eigenlijk alles in de professionele keuken.

Klassiek opgeleid tot zelfstandig werkend kok ambachtelijk, aangevuld met veel cursussen waaronder leermeester, keukenmanagement, sociale hygiëne, HACCP, EHBO en een aantal specialisaties.

Voor meer informatie zie mijn LinkedIn pagina.


Ik heb veel ervaring in fine dining / a’la carte koken, catering op locatie, banqueting met grote walking diners, luxe BBQ’s, buffetten, ontbijt en grote diners op a’la carte niveau. 


Mijn laatste jaar ben ik bezig geweest met diverse mooie projecten om bedrijven en keukens te helpen opstarten, vernieuwen en verbeteren. 

Zie mijn LinkedIn pagina voor meer informatie. 


Mijn sterke punten zijn teams bouwen, mensen in hun kracht laten komen door ze op de juiste plek te zetten en ‘binnenboord’ te houden. 


Daarnaast ben ik goed in plannen, organiseren, vooruit plannen, personeel opleiden, HACCP plan maken, inslag % en personeelskosten beheersen. Ook heb ik meer dan 10 jaar in management teams gezeten waar ik heb meegedacht in werkwijzen, concept/product ontwikkeling, strategieën, budgetten en businessplan maken.


Ik ben veel betrokken geweest bij het (ver)bouwen van (nieuwe) keukens.

Denk hierbij aan de ideale routing in de keuken en van leveranciers naar opslag locaties. Welke apparatuur heb je nodig en op welke plek past dit en werkt dit het beste.

Wat heb je nodig bij je huidige of nieuwe concept? Ik kan je hierin ondersteunen en goed advies vanuit de praktijk geven.

Contact

Heb je vragen? Neem contact op om te kijken hoe ik je kan helpen.